Verdalskrana

Kran- og transporttjenester

Effektiv kran - og transporttjenester for løft på utilgjengelige steder

Effektiv kran - og transporttjenester for løft på utilgjengelige steder

Har du behov for å  løfte tunge gjenstander på steder med vanskelig tilkomst? Da er Verdalskrana det perfekte valget for deg! Med våre krantjenester kan vi løfte og flytte tunge gjenstander på en sikker og effektiv måte, selv på trange og utilgjengelige steder.

Vi har en godt vedlikeholdt flåte av kraner og transportutstyr som er designet for å løfte og frakte tunge gjenstander, samt utføre komplekse løfteoperasjoner på en sikker måte.

I tillegg til løfting med kran, tilbyr vi også transport. Vårt moderne utstyr og erfarne operatører gjør oss i stand til å løfte og transportere store og tunge gjenstander på en sikker og effektiv måte.

Vi er erfarne og sertifiserte operatører som har spesialisert seg på kraning, løfting, samt transport. Vi har stort fokus på vedlikehold, noe som sørger for at vår maskinpark holdes i topp stand og er klare til å håndtere alle type utfordringer.

Verdalskrana AS har vært en pålitelig aktør innen hydrauliske mobilkraner siden 1970. Vi har faktisk drevet med løft helt siden 1964 med mekaniske kraner. 

Vi setter sikkerhet først i alt vi gjør. Strenge sikkerhetsprosedyrer og protokoller er alltid på plass for å sikre at våre løfte- og transportoperasjoner utføres på en tygg og ansvarlig måte. 

Med over 50 års fartstid i bransjen, kan du være sikker på at vi gjennomfører jobben raskt, sikkert og effektivt. 

Har du spørsmål til oss?