Verdalskrana

Rigging

Vår maskinpark består av kraner og transportvogner med hovedfokus på miljøvennlig teknologi for å ivareta både personell og omgivelser under løfte- og transportprosesser vi leverer ute hos våre kunder. Elektriske minikraner og transportvogner arbeider mye bedre sammen med personell med tanke på utslipp og støy. Dette gjør ikke minst jobbene sikrere, siden støynivået er på et minimum, noe som betyr at kommunikasjonen mellom alle involverte på byggeplassen vil være mye bedre, slik at potensialet for personskader reduseres betydelig.

Litt om rigging og hjelpeutstyr

Rigging og hjelpeutstyr er avgjørende for å sikre sikkerhet og effektivitet i alle typer løfteoperasjoner. Enten det gjelder bygg- og anleggsprosjekter, skips- og offshore-operasjoner, eller andre komplekse løftebehov, er det viktig å ha tilgang til riktig rigging og hjelpeutstyr for å håndtere utfordringene som oppstår.

Vi har et bredt utvalg av rigging og hjelpeutstyr, inkludert kjettingløftere, løfteåk, spesialkroker, stropper og annet tilbehør. Vårt utstyr er av høy kvalitet og designet for å tåle de tøffeste arbeidsforholdene, samtidig som det gir maksimal sikkerhet og effektivitet under alle typer løfteoperasjoner.

Vi har et dedikert team av eksperter som kan hjelpe deg med å velge riktig rigging og hjelpeutstyr for ditt spesifikke behov. Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og vi tar oss tid til å forstå dine krav og behov, slik at vi kan tilby skreddersydde løsninger som passer dine spesifikke krav.

Vi setter alltid sikkerhet først, og derfor følger vi strenge sikkerhetsprosedyrer og forskrifter for å sikre at alle løfteoperasjoner utføres på en trygg og ansvarlig måte. Vårt utstyr er også regelmessig vedlikeholdt og sjekket for å sikre at det er i optimal stand og klar for å håndtere alle typer utfordringer.

 

Har du spørsmål til oss?