Verdalskrana

Maskiner – spesialtransport

Spesialtransport kan være en kompleks og krevende oppgave der det kreves spesiell kompetanse og erfaring. Enten det er snakk om å transportere tungt eller skjørt utstyr, eller frakte store og tunge gjenstander til avsidesliggende lokasjoner, er det viktig å ha tilgang til riktig utstyr og ekspertise for å sikre en trygg og effektiv transport.

Våre spesialtransporttjenester omfatter alt fra planlegging og koordinering av transporten til utførelse og levering. Vi har en dedikert team av erfarne sjåfører og teknikere som sørger for at transporten utføres på en trygg og ansvarlig måte.

Hoeflon C30

De C30e har et trinnløst støtteben system. Hvert støtteben kjenner sin posisjon for å bestemme løftekapasiteten. På grunn av kranens lave tyngdepunkt og uttrekkbare spor, er kranen i stand til å kjøre gjennom ujevnt terreng og opp og ned bakker. 

Maskinen har stor bakkeklaring på grunn av de skrå sporplasseringene. C30e er kort på grunn av det kompakte hovedarmen og understellet. Plukk- og bærekranen kan transportere en stålbjelke på siden av seg.

Maeda MC815C

Maeda MC815C er en kran med en løftekapasitet på 8,09 tonn over en rekkevidde på 2,4 meter. Den kan løfte opptil 19,6 meter i høyden, eller 25,5 meter med et fly-jib.

Den har en rekkevidde under bakken på opptil 21 meter med 6 falls, eller 126 meter med enkelt fall. 

Den har et støtteben system med en maksimal bredde på 6,770mm lateralt, 6,300mm foran og 6,520mm bak. I tillegg kan den transportere laster på opptil 1,000kg ved siden av seg selv.

  

Spesialtransport kan være en kompleks og krevende oppgave som krever spesiell kompetanse og erfaring. Enten det er snakk om å transportere tungt eller skjørt utstyr, eller frakte store og tunge gjenstander til avsidesliggende lokasjoner, er det viktig å ha tilgang til riktig utstyr og ekspertise for å sikre en trygg og effektiv transport.

Våre spesialtransporttjenester omfatter alt fra planlegging og koordinering av transporten til utførelse og levering. 

Vi har en dedikert team av erfarne sjåfører og teknikere som sørger for at transporten utføres på en trygg og ansvarlig måte.

Vi setter sikkerhet først, og derfor følger vi strenge sikkerhetsprosedyrer og forskrifter for å sikre at all transport utføres på en sikker og pålitelig måte. Vi tar også hensyn til eventuelle spesifikke krav og behov, og sørger for å tilpasse våre tjenester for å imøtekomme dine unike transportbehov. 

Uansett hva dine spesialtransportbehov måtte være, kan du stole på at vi leverer pålitelige og effektive tjenester. 

Kontakt oss i dag for å lære mer om våre spesialtransporttjenester, og hvordan vi kan hjelpe deg med dine spesifikke krav og behov. Vårt erfarne team står klare til å hjelpe deg med alle dine spørsmål og bekymringer.