Verdalskrana

Maskiner – spesialtransport

Spesialtransport kan være en kompleks og krevende oppgave der det kreves spesiell kompetanse og erfaring. Enten det er snakk om å transportere tungt eller skjørt utstyr, eller frakte store og tunge gjenstander til avsidesliggende lokasjoner, er det viktig å ha tilgang til riktig utstyr og ekspertise for å sikre en trygg og effektiv transport.

Våre spesialtransporttjenester omfatter alt fra planlegging og koordinering av transporten til utførelse og levering. Vi har en dedikert team av erfarne sjåfører og teknikere som sørger for at transporten utføres på en trygg og ansvarlig måte.

Hoeflon C30

The C30e has a stepless support leg system. Each support leg knows its position to determine the lifting capacity. Due to the crane’s low center of gravity and extendable tracks, the crane is able to drive through uneven terrain and up and down hills. 

The machine has great ground clearance due to the inclined track positions. The C30e is short due to the compact main arm and undercarriage. The picking and carrying crane can transport a steel beam on its side.

Maeda MC815C

Maeda MC815C er en kran med en løftekapasitet på 8,09 tonn over en rekkevidde på 2,4 meter. Den kan løfte opptil 19,6 meter i høyden, eller 25,5 meter med et fly-jib.

Den har en rekkevidde under bakken på opptil 21 meter med 6 falls, eller 126 meter med enkelt fall. 

Den har et støtteben system med en maksimal bredde på 6,770mm lateralt, 6,300mm foran og 6,520mm bak. I tillegg kan den transportere laster på opptil 1,000kg ved siden av seg selv.

  

EFL181-EN-Brochure

VL500 ENG VACUM

Stor beltekran

MLS Operating instructions

TC-1200RPRO-Specsheet-2021

Spesialtransport kan være en kompleks og krevende oppgave som krever spesiell kompetanse og erfaring. Enten det er snakk om å transportere tungt eller skjørt utstyr, eller frakte store og tunge gjenstander til avsidesliggende lokasjoner, er det viktig å ha tilgang til riktig utstyr og ekspertise for å sikre en trygg og effektiv transport.

Våre spesialtransporttjenester omfatter alt fra planlegging og koordinering av transporten til utførelse og levering. 

Vi har en dedikert team av erfarne sjåfører og teknikere som sørger for at transporten utføres på en trygg og ansvarlig måte.

Vi setter sikkerhet først, og derfor følger vi strenge sikkerhetsprosedyrer og forskrifter for å sikre at all transport utføres på en sikker og pålitelig måte. Vi tar også hensyn til eventuelle spesifikke krav og behov, og sørger for å tilpasse våre tjenester for å imøtekomme dine unike transportbehov. 

Uansett hva dine spesialtransportbehov måtte være, kan du stole på at vi leverer pålitelige og effektive tjenester. 

Kontakt oss i dag for å lære mer om våre spesialtransporttjenester, og hvordan vi kan hjelpe deg med dine spesifikke krav og behov. Vårt erfarne team står klare til å hjelpe deg med alle dine spørsmål og bekymringer.