Verdalskrana

Maskiner – riggutstyr / hjelpeutstyr

Vi har et bredt utvalg av rigging og hjelpeutstyr, inkludert kjettingløftere, løfteåk, spesialkroker, stropper og annet tilbehør. Vårt utstyr er av høy kvalitet og designet for å tåle de tøffeste arbeidsforholdene, samtidig som det gir maksimal sikkerhet og effektivitet under alle typer løfteoperasjoner.

Hoeflon C30

De C30e har et trinnløst støtteben system. Hvert støtteben kjenner sin posisjon for å bestemme løftekapasiteten. På grunn av kranens lave tyngdepunkt og uttrekkbare spor, er kranen i stand til å kjøre gjennom ujevnt terreng og opp og ned bakker. Maskinen har stor bakkeklaring på grunn av de skrå sporplasseringene. C30e er kort på grunn av det kompakte hovedarmen og understellet. Plukk- og bærekranen kan transportere en stålbjelke på siden av seg.

Maeda MC815C

Maeda MC815C er en kran med en løftekapasitet på 8,09 tonn over en rekkevidde på 2,4 meter. Den kan løfte opptil 19,6 meter i høyden, eller 25,5 meter med et fly-jib. Den har en rekkevidde under bakken på opptil 21 meter med 6 falls, eller 126 meter med enkelt fall. Den har et støtteben system med en maksimal bredde på 6,770mm lateralt, 6,300mm foran og 6,520mm bak. I tillegg kan den transportere laster på opptil 1,000kg ved siden av seg selv.

 

Rigging og hjelpeutstyr er avgjørende for å sikre sikkerhet og effektivitet i alle typer løfteoperasjoner. Enten det gjelder bygg- og anleggsprosjekter, skips- og offshore-operasjoner, eller andre komplekse løftebehov, er det viktig å ha tilgang til riktig rigging og hjelpeutstyr for å håndtere utfordringene som oppstår. 

Vi har et dedikert team av eksperter som kan hjelpe deg med å velge riktig rigging og hjelpeutstyr for ditt spesifikke behov. Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og vi tar oss tid til å forstå dine krav og behov, slik at vi kan tilby skreddersydde løsninger som passer dine spesifikke krav.


Vi setter alltid sikkerhet først, og derfor følger vi strenge sikkerhetsprosedyrer og forskrifter for å sikre at alle løfteoperasjoner utføres på en trygg og ansvarlig måte. Vårt utstyr er også regelmessig vedlikeholdt og sjekket for å sikre at det er i optimal stand og klar for å håndtere alle typer utfordringer.

Kontakt oss i dag for å lære mer om vårt utvalg av rigging og hjelpeutstyr, og hvordan vi kan hjelpe deg med dine løftebehov. Vårt erfarne team står klare til å hjelpe deg med alle dine spørsmål og bekymringer.